Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (2024)

Compass Hibrid MY22HybridDE LA€ 25.348 (+TVA)
Renegade Hibrid MY22HybridDE LA€ 22.352 (+TVA)
Wrangler 4xe MY21PLUG-IN HYBRIDDE LA€ 61.765 (+TVA)
Renegade 4xe MY21PLUG-IN HYBRIDDE LA€ 32.773 (+TVA)
Noul Compass 4xe MY21PLUG-IN HYBRIDDE LA€ 37.395 (+TVA)
New Compass MY21DE LA€ 22.773 (+TVA)
New Renegade MY21DE LA€ 16.783 (+TVA)
GLADIATOR MY21Modelul pick-up de la Jeep®DE LA€ 60.286 (+TVA)
New Wrangler MY21DE LA€ 52.500 (+TVA)
New Wrangler Unlimited MY21DE LA€ 55.588 (+ TVA)

ORICE SCUZĂ PENTRU A TE FACE DISPĂRUT


CONFIGUREAZĂ

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (12)

ORICE SCUZĂ PENTRU A TE FACE DISPĂRUT


CONFIGUREAZĂ

Până la
130 CP240 nm10″193 Km/h
CombinatCuplu maximAccelerație 0-100 km/hViteza maximă

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (13)

EXTERIOR

ELEGANȚA JEEP®

Noul Jeep® Compass e-Hybrid se caracterizează prin designul legendar al mărcii, cu câteva modificări de stil care îi conferă un caracter și mai unic.

Aspectul distinctiv al modelului este accentuat de noul design al farurilor full-LED, de geamurile fumurii* și de acoperișul negru în două tonuri*.

În plus, gama de jante din aliaj a fost complet restilizată, variind de la 17” la 19” și oferind noi culori unice pentru a ieși în evidență pe orice tip de drum.

*Disponibil ca standard pe Summit.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (14)

Interior

CONFORTUL ÎN ROLUL PERSONAJULUI PRINCIPAL

Interiorul noului Compass e-Hybrid reflectă perfect filosofia stilului și confortului care a caracterizat întotdeauna întregul model.
Scaunele oferă un confort maxim datorită reglării electrice în 8 direcții și reglării lombare electrice în 2 direcții, perfecte pentru călătoriile mai lungi.
La bordul noului Compass e-Hybrid, tehnologia joacă un rol fundamental. Sistemul Uconnect™, intuitiv și ușor de utilizat, dispune de un ecran HD și tactil de 10,1”, în timp ce noul ecran Ultra HD de 10,25” vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul afișat.
Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (15)

SCAUNE DIN PIELE VENTILATE ȘI ACȚIONATE ELECTRIC

Datorită scaunului șoferului cu reglare electrică în 8 direcții*, la volanul modelului Jeep® Compasse-Hybrid beneficiați de o plăcere sporită în timpul condusului.
*Disponibil ca standard pe Summit.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (16)

RADIO CU ECRAN TACTIL DE 10,1”

Bucurați-vă de fiecare călătorie cu sistemul intuitiv și ușor de utilizat Uconnect™, echipat acum cu un ecran HD tactil de 10,1”. Toate acestea cu avantajul suplimentar al sistemului wireless Apple Carplay și Android Auto, care vă însoțește în toate călătoriile.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (17)

AFIȘAJ DE 10.25”

Noul afișaj Ultra HD de 10,25” al sistemului de infotainment Uconnect™ vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul afișat.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (18)

Dimensiuni

Noul Jeep®Compass e-Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru orice călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

În ceea ce privește dimensiunile, noul Jeep®Compass e-Hybrid are o înălțime de până la 1,62 m, în timp ce lungimea sa este de 4,40 m. Acest Plug-in Hybrid 4×4 are o lățime de 1,87 m. Dimensiunile pot varia ușor în funcție de echipare.
Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (19)

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (20)

NOUA MOBILITATE CONFORM JEEP®

Mobilitatea e-Hybrid de la Jeep®oferă o nouă experiență de condus. În comparație cu un sistem tradițional Mild Hybrid, tehnologia e-Hybrid de laJeep®oferă o experiență completă de condus în regim hibrid, cu implicarea motorului electric*, care garantează un cuplu receptiv chiar și la viteze mici.
*Funcția depinde de starea de încărcare a bateriei.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (21)

APROBAT DE IUBITORII DE AVENTURI

Orice drum poate fi înfruntat la bordul noului Compass e-Hybrid. Nu doar datorită noilor jante din aliaj și farurilor full-LED, ci și datorită senzorilor de parcare față și spate. În plus, noile bare de acoperiș* facilitează și mai mult transportul a tot ceea ce este necesar pentru aventurile dvs. *Disponibil ca standard pe Summit.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (22)

ÎN TOTALITATE SUB CONTROL

Cu Noul Jeep® Compass e-Hybrid va fi mai ușor să călătoiriți, iar experiența de condus va fi optimizată. Acum, sistemul de conducere autonomă de nivel 2 poate fi utilizat pe toate tipurile de drum, îmbunătățind considerabil experiența la bord.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (23)

CONECTAT LA JEEP®

Contați pe cea mai recentă tehnologie. Noul ecran Ultra HD de 10,1” al sistemului de infotainment Uconnect™ vă oferă în mod constant o modalitate diferită de a vă bucura de călătorie, în timp ce tehnologia serviciului vocal Alexa* vă permite să vorbiți direct cu automobilul. Iar acum, toate serviciile TBM și ConnectTM sunt disponibile ca dotare standard. *Amazon, Alexa și toate siglele asociate sunt mărci comerciale aparținând Amazon.com, Inc. sau afiliaților săi. Disponibil numai pe Radio Uconnect 10,1” Navi.


ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Sprijiniit în aventurile dvs. Bucurați-vă de mai multă siguranță și plăcere de a conduce cu cele mai recente funcții de infotainment datorită serviciilor UconnectTM.

CONNECT ONE

Acest pachet este inclus în mod standard atunci când comandați autovehiculul. Prin activarea acestuia, puteți contacta centrul de apel 24/7 pentru asistență rutieră sau puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți al vehiculului direct din aplicația Jeep®. Sistemul furnizează automat poziția vehiculului și numărul VIN către centrul de apel, atunci când nu sunteți în măsură să faceți acest lucru singur. De asem*nea, puteți fi informat cu privire la starea de sănătate a vehiculului și multe altele.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (24)

CONNECT PLUS

Mai multe servicii oferite pentru a vă însoți în toate călătoriile dvs. Profitați de acest pachet opțional pentru o perioadă de încercare de până la 12 luni* pentru a descoperi potențialul serviciilor of UconnectTM. La bord sau de la distanță de vehiculul dvs., gestionați-vă călătoriile și timpul liber. Navigați fără griji datorită navigației conectate: cu funcția de cartografiere dinamică a razei de acțiune, știți întotdeauna cât de departe puteți conduce. Monitorizați blocarea ușilor din aplicația Jeep®, găsiți cele mai apropiate stații de încărcare și programați încărcarea fără stres. De asem*nea, datorită aplicației Jeep® puteți beneficia de sfaturi valoroase privind întreținerea automobilului, puteți gestiona cu ușurință programările la dealer și multe altele.

*6 luni de service gratuit standard și până la 12 luni la Compass 4xe.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (25)

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (26)

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Jeep®oferite de Mopar® conferă modelului dvs. Compass o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (27)

ORGANIZATOR PLATFORMĂ

Organizatorul de portbagaj este compus dintr-o platformă versatilă cu 2 șine metalice și o bară telescopică. Sistemul permite împărțirea spațiului disponibil și fixarea cu ușurință a articolelor încărcate.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (28)

BARE TRANSVERSALE

Bare transversale aerodinamice negre cu sigla Jeep®, compatibile cu toate suporturile Mopar®. Pentru instalare pe șinele de acoperiș.


Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (29)

ORGANIZATOR PORTBAGAJ PLIABIL

Un organizator portbagaj pliabil de culoare neagră cu sigla Jeep®.

Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (30)

CAPACE OGLINZI

Definiți-vă stilul și puneți-l în evidență cu capacele de oglinzi, care sunt incluse în pachetul Neutral Grey.


O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Consum de combustibil Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0 – 5,6 ; Emisii de CO2 (g/km): 137-129, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 1 septembrie 2018, actualizat la 31 ianuarie 2023. Valorile indicate sunt în scopuri comparative.
Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: echipamente opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare etc.

CAUTA UN DEALER JEEP
SOLICITA OFERTA
SOLICITA TEST DRIVE
Lista Preturi
  • Configurator

    Noul Compass e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (38)
  • CAUTA UN DEALER JEEP
  • SOLICITA OFERTA
  • SOLICITA TEST DRIVE
  • Lista Preturi
Noul Compass  e-Hybrid 2024 – Jeep Romania (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5657

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.