Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (2024)

Compass Hibrid MY22HybridDE LA€ 25.348 (+TVA)
Renegade Hibrid MY22HybridDE LA€ 22.352 (+TVA)
Wrangler 4xe MY21PLUG-IN HYBRIDDE LA€ 61.765 (+TVA)
Renegade 4xe MY21PLUG-IN HYBRIDDE LA€ 32.773 (+TVA)
Noul Compass 4xe MY21PLUG-IN HYBRIDDE LA€ 37.395 (+TVA)
New Compass MY21DE LA€ 22.773 (+TVA)
New Renegade MY21DE LA€ 16.783 (+TVA)
GLADIATOR MY21Modelul pick-up de la Jeep®DE LA€ 60.286 (+TVA)
New Wrangler MY21DE LA€ 52.500 (+TVA)
New Wrangler Unlimited MY21DE LA€ 55.588 (+ TVA)

Localizeaza dealer

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Cere o ofertă

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (12)

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Cere o ofertă

Până la
130 CP240 nm10″193 Km/h
CombinatCuplu maximAccelerație 0-100 km/hViteza maximă

  • UPLAND

  • LONGITUDE

  • NIGHT EAGLE

  • LIMITED

  • S

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (18)

UPLAND

Noul Compass Upland are suflet, dezvăluit printr-un stil unic și fără precedent. Această serie specială prezintă interioare specifice, realizate din materiale de a doua generație, cum ar fi materialul textil Seaqual, realizat din deșeuri recuperate din oceane, aplicat pe scaune, panourile ușilor și bord. Stilul și personalitatea sunt în schimb evidențiate prin detaliile din bronz, jantele din aliaj negru lucios, plafonul negru și noua vopsea-semnătură Matter Azur. Totodată, sistemul de propulsie e-Hybrid cuplat cu noua transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte asigură confort și performanță, reducând în același timp emisiile și consumul de combustibil.

Începând de la:

33.529 €

Cere o ofertă


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (20)

    Jante negre din aliaj de 18 inch

    Stilul însoțește personalitatea. Noua serie specială Compass Upland dispune de jante negre din aliaj de 18 inchi, care oferă acea distincție suplimentară și face ca tu și mașina ta să vă remarcați în jungla urbană.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (22)

    Detalii în culoarea bronzului

    Farmecul bronzului Metakrome pe inelele grilei cu cele 7 orificii de aerisire, precum și pe inserția grilei față și pe scutul spate subliniază stilul acestei noi serii speciale. La interior, tabloul de bord are o inserție vastă în culoarea bronzului, care evidențiază atât spațialitatea, cât și eleganța.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (24)

    Finisaje interioare din materiale reciclate

    Această serie specială se remarcă și prin grija deosebită acordată alegerii elementelor interioare. Unele dintre componentele care alcătuiesc habitaclul sunt realizate din materiale de a doua generație, cum ar fi tapițeria plafonului, panourile ușilor, covorașele, precum și tabloul de bord cu inserții din bronz. Pe lângă acestea, adevăratele puncte de atracție sunt scaunele tapițate într-o combinație de piele și Seaqual, un material unic, realizat din deșeuri recuperate de pe mare.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (26)

    Plafon negru

    Fiecare caracteristică evidențiază atenția pentru detalii de care beneficiază noul Jeep® Compass Upland. Vopseaua exclusivă Matter Azur în două tonuri, în combinație cu plafonul negru, sunt o dovadă a stilului și rafinamentului unei serii speciale care privește viitorul cu scop și hotărâre.

    ×

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (27)

LONGITUDE

Noul Jeep Compass Longitude prezintă o gamă de caracteristici standard, cum ar fi noile jante din aliaj de 17 inchi, climatizarea automată cu două zone și senzorii de parcare. Inovația este, de asem*nea, o trăsătură definitorie a clusterului TFT complet digital, bazat pe un ecran Full HD de 10,25”.

Începând de la:

29.791 €

Cere o ofertă


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (29)

    Climatizare automată cu două zone

    Bucurați-vă de fiecare călătorie cu climatizarea automată cu două zone. Setați temperatura preferată și permiteți-le pasagerilor să facă același lucru, alegând setarea dorită, după bunul lor plac.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (31)

    Frânare autonomă cu recunoașterea pietonilor

    Noul Jeep Compass e-Hybrid este capabil să prevină sau să atenueze coliziunile frontale cu vehicule, obstacole și pietoni. În cazul în care șoferul nu are capacitatea de reacție necesară, radarele frontale detectează posibila prezență a obstacolelor pe traiectorie și activează prompt frânarea autonomă pentru a evita impactul sau, în orice caz, pentru a reduce posibilele consecințe.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (33)

    Cluster digital de 10,25”

    Noul cluster digital de 10,25 inchi este o premieră revoluționară în gama Jeep. Este capabil să vizualizeze mai mult de 20 tipuri de date, permițând în același timp crearea a 5 meniuri diferite de interfețe personalizate.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (35)

    Jante aliaj de 17 inchi

    Versiunea Longitude este dotată cu jante din aliaj de 17 inchi, având un design care inspiră și care poate găzdui o mare varietate de stiluri de condus diferite.

    ×

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (36)

NIGHT EAGLE

Farmecul și un comportament ferm se amestecă în noapte. Noul Jeep® Compass Night Eagle se remarcă prin caracteristicile și detaliile sale extraordinare. Această versiune combină caracteristicile de marcă ale modelului Compass cu dotări surprinzătoare, precum finisajele în negru lucios și jantele din aliaj de 18 inchi Gloss Black. Lăsați-vă fermecați de întuneric, pe măsură ce vă aventurați în noapte, cu stil și confort.

Începând de la:
Cere o ofertă

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (37)

LIMITED

Versiunea Limited sporește și mai mult eleganța, oferind finisaje premium. Tabloul de bord a fost total reproiectat, pentru a găzdui noul sistem de infotainment Uconnect, având un ecran de 10,1 inchi Ultra HD și noul încărcător wireless. Jantele reproiectate din aliaj de 18 inchi, geamurile fumurii și farurile full LED cu DRL integrat fac parte de asem*nea din dotările standard.

Începând de la:

32.422 €

Cere o ofertă


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (39)

    Sistemul de infotainment Uconnect, de 10,1 inch

    Odată ce vă instalați la interiorul versiunii Limited, vă bucurați de noul sistem de infotainment Uconnect, cu un display de 10,1 inchi Ultra HD. Navigarea prin sistem este receptivă, simplă și intuitivă. Interfața face aplicațiile ușor disponibile și complet personalizabile prin crearea a până la 6 profiluri de utilizator diferite. Mai mult, asistentul vocal “Hey Jeep®*” este o altă funcție integrată remarcabilă, conectând șoferul cu mașina printr-un sistem de recunoaștere vocală de ultimă generație. ​

    Disponibil numai pe Radio Uconnect 10,1” Navi. Radio Uconnect 10,1” Navi este o caracteristică standard pentru versiunile S și Upland , fiind disponibil ca dotare opțională pentru Longitude, Limited și Night Eagle.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (41)

    Încărcător wireless

    Noua versiune Limited face posibilă încărcarea smartphone-ului fără probleme și fără cabluri. Pentru a p*rni încărcarea, trebuie doar să așezați dispozitivul pe suportul de încărcare wireless*, integrat în consola centrală. Un indicator luminos vă permite să verificați nivelul de încărcare.


    *compatibil cu dispozitive de încărcare wireless

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (43)

    Cruise Control adaptiv

    Cruise Control adaptiv este o dotare standard la acest model. Este sistemul de asistență pentru șofer, care menține o viteză de croazieră constantă și o adaptează pentru a se potrivi cu cea a mașinii din față.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (45)

    Noile lumini LED

    Versiunea Limited prezintă un nou sistem de iluminare LED, care asigură o vizibilitate îmbunătățită pe parcursul fiecărei călătorii. Proiectat cu funcții de ultimă generație, cum ar fi iluminarea diurnă DRL, sistemul este de asem*nea un detaliu de stil inteligent, adăugând rafinament design-ului mașinii.

    ×

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (46)

S

Versiunea S combină tehnologia de ultimă oră cu detaliile de top în privința stilului. Printre caracteristicile standard remarcabile ale modelului, noul sistem de infotainment de 10,1” Uconnect cu navigație prin satelit, plafon negru, bare inferioare de protecție de culoare asortată, hayon automat electric acționat hands-free, jante din aliaj de 19 inchi reproiectate, lumini LED cu design inovator, scaune din piele cu cusături gri și scaunul șoferului reglabil electric, sunt toate demne de menționat.

Începând de la:

35.223 €

Cere o ofertă


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (48)

    Scaune din piele

    Noul Jeep® Compass S este proiectat pentru a oferi cea mai confortabilă experiență de condus pe care ați avut-o vreodată, cu scaune realizate impecabil, având tapițerie din piele neagră cu cusături gri contrastante. Mai mult, reglarea electrică în 8 direcții face posibilă găsirea poziției ideale de condus.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (50)

    Hayon automat

    Odată ce ați pătruns în interiorul modelului S, veți descoperi cum tehnologia este doar un mijloc de a oferi mai mult confort. Această versiune dispune de noul hayon automat hands-free ca dotare standard, care se deschide și se închide cu o simplă mișcare a piciorului, totul datorită unui senzor montat sub bara de protecție spate. Prin urmare, aveți mâinile libere pentru a încărca toate cele necesare, fără probleme.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (52)

    Culoarea părților inferioare

    Așa cum sugerează și litera, versiunea S este remarcabilă pentru detaliile sale de stil și rafinament. Această versiune are bare de protecție care se asortează cu inserțiile gri care îi eficientizează și mai mult forma, evidențiind designul iconic al modelului Compass.

    ×


  • Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (54)

    Jante din aliaj negru lucios de 19 inch

    Atunci când vă doriți stil și rafinament de cea mai înaltă clasă, noul Jeep® Compass S este versiunea de ales. Finisajele în negru lucios adaugă o notă de eleganță jantelor reproiectate din aliaj de 19 inch.

    ×

CUMPĂRAȚI-VĂ UN JEEP® AȘA CUM ÎL DORIȚI

Alegeți cum să vă cumpărați un Jeep® Compass, de la unul dintre numeroșii noștri dealeri sau convenabil, online, de acasă.

Cumpărați de la dealer

Dacă preferați să cumpărați un Jeep de la un dealer, Îl puteți căuta pe cel mai apropiat de dvs. sau puteți contacta un dealer la alegere.

GĂSIȚI UN DEALER

Aveți nevoie de asistență pentru a vă alege noul Jeep®?

Apelați la unul dintre consultanții noștri, care vă va ajuta să personalizați modelul și să găsiți soluția de achiziție care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

CONFIGURAȚI ȘI OBȚINEȚI...Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (56)

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (57)

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (58)

Exterior
ELEGANȚĂ MARCA JEEP®

Jeep®Compass e-Hybrid se caracterizează prin stilul emblematic al mărcii, cu detalii în plus care îl fac și mai elegant.

Liniile îndrăznețe ale modelului sunt evidențiate de noul design al grilei frontale și de farurile din față și spate. Acum, puteți adăuga o notă suplimentară de stil cu acoperișul negru în două tonuri*.

Grila emblematică prevăzută cu șapte fante are un design și culori noi și se evidențiază prin prezența inserțiilor negre, un detaliu stilat care accentuează personalitatea unei trăsături legendare.

*Disponibil ca standard pe Summit.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (59)

Interior
DIMENSIUNI LA INTERIOR

Interiorul Compass e-Hybrid reflectă perfect filosofia stilului și confortului care caracterizează întregul automobil.

Scaunele oferă confort maxim datorită reglajului lombar electric, spătarului încălzit și ergonomiei perfecte chiar și pentru călătorii mai lungi.

Noile compartimente de depozitare, situate în spatele cutiei de viteze, în tunelul central și sub cotieră, vă permit să luați mai mult decât doar strictul necesar.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (60)

DIMENSIUNI

Jeep Compass e-Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru orice călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.
Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (61)

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (62)

NOUA MOBILITATE MARCA JEEP®

Mobilitatea e-Hybrid de la Jeep®oferă o nouă experiență de condus. În comparație cu un sistem tradițional Mild Hybrid, tehnologia e-Hybrid de laJeep®oferă o experiență completă de condus hibrid, la care participă motorul electric*, garantând un cuplu receptiv chiar și la viteze mici.

*Funcția depinde de starea de încărcare a bateriei.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (63)

Evoluția e-Hybrid

Performanța Jeep Compass e-Hybrid combină puterea și ușurința în utilizare, datorită confortului oferit de transmisia automată cu 7 trepte. Acest nou sistem asigură un răspuns fluidizat și accelerare rapidă. Nu lăsați întunericul să vă stea în cale. Datorită noilor faruri full-LED, aventurile nocturne vor avea o lumină nouă.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (64)

Concentrați-vă la drum

Noul Jeep® Compass vă va face călătoriile și mai ușoare și vă va optimiza experiența de conducere. Cu dispozitivele sale avansate de asistență pentru conducătorul auto, vă ajută să mențineți distanța față de autovehiculul din față, păstrând în același timp centrul benzii printr-o acțiune activă asupra volanului.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (65)

Hibrid de ultimă generație

Contați pe cea mai recentă tehnologie. Noul ecran Ultra HD de 10,1” al sistemului de infotainment Uconnect™ vă oferă în mod constant o modalitate diferită de a vă bucura de călătorie, asistentul vocal „Hei Jeep” vă permite să comunicați mai ușor cu automobilul, în timp ce tehnologia serviciului vocal Alexa* vă permite să vorbiți direct cu automobilul. *Amazon, Alexa și toate siglele asociate sunt mărci comerciale aparținând Amazon.com, Inc. sau afiliaților săi. Disponibil numai pe Radio Uconnect 10,1” Navi.


Servicii Uconnect™

Bucurați-vă de libertate. Aplicația Jeep® vă face viața mai ușoară: puteți comunica de la distanță cu automobilul direct de pe smartphone.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (66)

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Mopar® oferă autovehiculului Compass o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (67)

ORGANIZATOR PLATFORMĂ

Organizatorul de portbagaj este compus dintr-o platformă versatilă cu 2 șine metalice și o bară telescopică. Sistemul permite împărțirea spațiului disponibil și fixarea cu ușurință a articolelor încărcate.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (68)

BARE TRANSVERSALE

Bare transversale aerodinamice negre cu sigla Jeep®, compatibile cu toate suporturile Mopar®. Pentru instalare pe șinele de acoperiș.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (69)

ORGANIZATOR PORTBAGAJ PLIABIL

Un organizator portbagaj pliabil de culoare neagră cu sigla Jeep®.

Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (70)

CAPACE OGLINZI

Definiți-vă stilul și puneți-l în evidență cu capacele de oglindă, care sunt incluse în pachetul Neutral Grey.


O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Consum de combustibil Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0 – 5,6 ; Emisii de CO2 (g/km): 137-129, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 1 septembrie 2018, actualizat la 31 ianuarie 2023. Valorile indicate sunt în scopuri comparative.
Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: echipamente opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare etc.

CAUTA UN DEALER JEEP
SOLICITA OFERTA
SOLICITA TEST DRIVE
Lista Preturi
  • Configurator

    Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (78)
  • CAUTA UN DEALER JEEP
  • SOLICITA OFERTA
  • SOLICITA TEST DRIVE
  • Lista Preturi
Jeep Compass e-Hybrid – Jeep Romania (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 5663

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.